Høstferie Fysak: Scootkurs

Lørdag 9. & søndag 10. oktober / kl. 10:00 – 12:00 / Alder: 4. – 10. trinn / Pris: 150,- (Aktivitetskortet/ Friplass) / Viderekomne / Påmelding: deltager.no/BK

Flinke instruktører vil veilede kursdeltagerne til å ta steget videre innen for scoot (sparkesykkel).
Målet er å få deltagerne et steg videre i forhold til det nivået de individuelt er på nå. Kurset er også en fin møteplass til å treffe og sosialisere seg med andre som driver med scoot

Kurset er for viderekomne. Det vil si de som har stått litt på sparkesykkel og klarer det grunnleggende som f.eks å droppe i buene. En trenger ikke å være kjempeflink, men en må ha kjørt litt i hall og eller skateparker tidligere.

Del nyhet

FAMilietid

Hver lørdag og søndag kl. 12 – 14 er det Familietid i alle Fysak husene våre.

Familietiden er et tilbud til de yngste og barnefamilier. I denne tiden må barn komme i følge med foreldre eller andre voksne. Familietiden gjelder for hele huset og aktivitetsnivået må tilpasses de yngste.

fysak

FYSAK er 3 ulike anlegg hvor ungdom kan drive med egenorganisert aktivitet. Du finner hus på Melkeplassen, Slettebakken og i Åsane. Husene tilrettelegger for ulike aktiviteter. Se hvert hus for hvilke aktiviteter du finner i de ulike bydelene.

Aktivitetsnivået og utstyret vi har til utlån er tilpasset barn fra 10 år. Er barnet ditt under 10 år så må du være med om de skal bruke våre hus.  

Vi har egen tid for hele familien, det er lørdag og søndag fra kl. 12-14. Da må det være foreldre/voksne med de som er på huset. Tempoet er lavere og passer for de under 10 år. 

Skatehall

Mannsverk/ bordtennisrom

Gryten/ dansesal