Girlskate på Melkeplassen og Slettebakken

GirlSkate hver mandag fra 17.00 – 20.00 på Melkeplassen og hver torsdag fra 19.00 – 22.00 på Slettebakken. Disse tidsrommene er for jenter og ikke binære som ønsker å prøve seg på skating og er et flott treffpunkt å kunne lære av hverandre. Det vil og med jevne mellomrom bli arrangert sosiale happenings i disse tidsrommene. Følg med på Facebook og Instagram.

Del nyhet

FAMilietid

Hver lørdag og søndag kl. 12 – 14 er det Familietid i alle Fysak husene våre.

Familietiden er et tilbud til de yngste og barnefamilier. I denne tiden må barn komme i følge med foreldre eller andre voksne. Familietiden gjelder for hele huset og aktivitetsnivået må tilpasses de yngste.

fysak

FYSAK er 3 ulike anlegg hvor ungdom kan drive med egenorganisert aktivitet. Du finner hus på Melkeplassen, Slettebakken og i Åsane. Husene tilrettelegger for ulike aktiviteter. Se hvert hus for hvilke aktiviteter du finner i de ulike bydelene.

Aktivitetsnivået og utstyret vi har til utlån er tilpasset barn fra 10 år. Er barnet ditt under 10 år så må du være med om de skal bruke våre hus.  

Vi har egen tid for hele familien, det er lørdag og søndag fra kl. 12-14. Da må det være foreldre/voksne med de som er på huset. Tempoet er lavere og passer for de under 10 år. 

Skatehall

Mannsverk/ bordtennisrom

Gryten/ dansesal