Kontakt / Åpningstider

Melkeplassen

Slettebakken

Nyheter

Booking

OBS! Fysak har begrenset aktivitet pga Korona

Fysak-anleggene underlagt korona-restriksjoner og har et begrenset tilbud og informasjonen på disse sidene er ikke gyldig med tanke på gjeldende tilbud. Vi holder åpent i noen saler for bruk med forhåndspåmelding så langt restriksjoner tillater. For oversikt og informasjon om tilbudet som gjelder nå; klikk >>

Booking

Fysak-anleggene skal være åpne hus der man kan droppe inn når man ønsker selv. Men noen grupper kan og ha behov for å trekke seg litt unna for å trene/ øve/ fokusere og gjøre sin greie litt uforstyrret.

I anleggene til Fysak er det derfor noen saler der det er mulig å booke tid.

I tillegg er det mulig å booke bursdagsfeiring på Fysak Slettebakken med hele huset for seg selv. 

Og for skoleklasser og barnehager med forhåndsavtale er det mulig å komme på besøk på formiddagen.

Halltid

For større og mindre grupper som driver egenorganisert aktivitet og er ikke ment som ekstra treningstid for idrettslag. Tilbudet er rettet mot ungdom og i alle fall de fleste i gruppen bør kunne regnes innenfor målgruppen.

Kan bookes for to timer av gangen. Må bookes senest dagen før. 

Dansesal Melkeplassen

Lys og luftig dansesal på ca. 100 m2 med speilvegg, lydanlegg og parkett med demping.

Ring 55 56 99 10 for booking.

"Mannsverk"

Flerbrukshall Slettebakken

Flerbrukssal av typen gymsalstørrelse.

"Gryten"

Dansesal Slettebakken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fysak-Bursdag

på Fysak Slettebakken

På lørdager og søndager, før vi åpner, leier vi ut huset for bursdagsfeiring. Bursdagsbesøket får huset for seg selv fra kl. 10:00 – 12:00.

I tillegg til aktivitetshallene har vi i foajeen cafébord til spising/ samling og et standard kjøkken om man vil lage til noe mat. Maten må leietager stå for selv, men huset stiller med kopper, fat og bestikk av engangstypen. Bursdagsbarnet får også en liten gave fra Fysak.

Fysak-Formiddag

Skoler / Barnehager

Mandag- til fredag-formiddag er det mulig for skoler, barnehager og andre organiserte grupper å komme å bruke Fysak Slettebakken og Fysak Melkeplassen.

Det er ikke mulig for enkeltgrupper å reservere hallene og vi booker inn flere grupper samtidig. For at vi skal kunne passe på at gruppene som kommer samtidig passer sammen og at det ikke blir for stor alders-miks eller for høyt antall besøkende er det viktig at gruppene avtaler på forhånd.

Gruppene kan benytte de ulike aktivitetsflatene i anleggene våres, men må organisere aktiviteten selv. Ansatte på anleggene kan finne frem utstyr og legge til rette, men har ikke mulighet til å organisere aktiviteter for gruppene.

Ring for avtale:
Fysak Melkeplassen: 55 56 99 10
Fyak Slettebakken: 53 03 96 90