Skate & Rull i vinterferien- Fysak Åsane

m/ skatecoach fra Bergen Skateboardklubb!

Med åpen skatepark i Åsane på dagtid i vinterferien, regner vi med det er mange som tar turen for å rulle. På formiddagen mandag – fredag møter du et par erfarne skatere fra Bergen Skateboardklubb der.

De holder en åpne sessions for alle som vil. De viser gjerne nye triks og kan gi gode tips og råd. Ypperlig mulighet for å treffe og skate med andre skatere og en super mulighet for de som er litt ny på brettet til å få med seg noen gode råd.

Og muligens kommer også en scootcoach! – TBA

Hver ukedag i vinterferien
Mandag 27. feb – fredag 3. mars kl. 11:00 – 14:00
Skateparken i Fysak Åsane

Del nyhet

FAMilietid

Hver lørdag og søndag kl. 12 – 14 er det Familietid i alle Fysak husene våre.

Familietiden er et tilbud til de yngste og barnefamilier. I denne tiden må barn komme i følge med foreldre eller andre voksne. Familietiden gjelder for hele huset og aktivitetsnivået må tilpasses de yngste.

fysak

FYSAK er 3 ulike anlegg hvor ungdom kan drive med egenorganisert aktivitet. Du finner hus på Melkeplassen, Slettebakken og i Åsane. Husene tilrettelegger for ulike aktiviteter. Se hvert hus for hvilke aktiviteter du finner i de ulike bydelene.

Aktivitetsnivået og utstyret vi har til utlån er tilpasset barn fra 10 år. Er barnet ditt under 10 år så må du være med om de skal bruke våre hus.  

Vi har egen tid for hele familien, det er lørdag og søndag fra kl. 12-14. Da må det være foreldre/voksne med de som er på huset. Tempoet er lavere og passer for de under 10 år. 

Skatehall

Mannsverk/ bordtennisrom

Gryten/ dansesal