God jul! Tider i juleferien og på nyåret

Da er det snart jul og vi har følgende endringer i åpningstider i forbindelse med jul/ romjul/ nyttår:
(Gjelder for både Fysak Melkeplassen og Fysak Slettebakken)

Julaften lør. 24. desemberStengt
1. juledag søn. 25. desemberStengt
2. juledag man. 26. desemberStengt
Romjul tir. 27. – fre. 30. desemberkl. 12 – 19
Nyttårsaften lør. 31. desemberStengt
1. nyttårsdag søn. 1. januarStengt

Åpent for skate/bmx, rulleskøyter og scoot i hele åpningstiden i romjulen (27. – 30. des). Disse dagene blir det ikke egne tider for ulike brukergrupper i skatehallene og bruker hallen sammen.

Etter nyttår f.o.m. man. 2. januar blir det tilbake til vanlige åpningstider, men fremdeles stengt på formiddag man-fre frem til vi har fått åpnet det nye anlegget i Åsane.

Del nyhet

FAMilietid

Hver lørdag og søndag kl. 12 – 14 er det Familietid i alle Fysak husene våre.

Familietiden er et tilbud til de yngste og barnefamilier. I denne tiden må barn komme i følge med foreldre eller andre voksne. Familietiden gjelder for hele huset og aktivitetsnivået må tilpasses de yngste.

fysak

FYSAK er 3 ulike anlegg hvor ungdom kan drive med egenorganisert aktivitet. Du finner hus på Melkeplassen, Slettebakken og i Åsane. Husene tilrettelegger for ulike aktiviteter. Se hvert hus for hvilke aktiviteter du finner i de ulike bydelene.

Aktivitetsnivået og utstyret vi har til utlån er tilpasset barn fra 10 år. Er barnet ditt under 10 år så må du være med om de skal bruke våre hus.  

Vi har egen tid for hele familien, det er lørdag og søndag fra kl. 12-14. Da må det være foreldre/voksne med de som er på huset. Tempoet er lavere og passer for de under 10 år. 

Skatehall

Mannsverk/ bordtennisrom

Gryten/ dansesal