Siden 2009

&

Virus2

Åpen for bruk med forhåndspåmelding i et utvalg av salene. 
De siste lettelsene i restriksjoner setter en antallsbegrensninger på 30 stk. både for barn/ unge og voksne. Noen saler har færre plasser pga rommet og aktiviteten.

Fra og med man 5. juli blir det nye åpningstider for sommeren og Hopperom/ bordtennissal og Dansesal på Slettebakken åpner også for booking.
Vær obs på at det kan være avvik i bookingkalenderen pga leirer eller andre arrangementer.

Alle aldre kan bruke tidene om hverandre, men hovedregelen er at de som trenger følge av voksen benytter “familietid” som er satt opp på lørdager og søndager. Følge må også tas med i påmelding.

Slettebakken 20 år+

(nå også for de under 20 år)

Melkeplassen 20 år+

(nå også for de under 20 år)

Andre aktuelle tilbud fra Fysak og Bergen kommune

Sommer 2021

Med ekstraordinære midler fra Utdannigsdirektoratet settes det opp flere nye sommeraktiviteter i skoleferien. Både i regi av Bergen Kommune og av eksterne tilbydere som mottar tilskudd. Målgruppen er barn og unge i grunnskolealder og tilbudene er gratis. Mye er allerede fullbooket, men det legges stadig til flere tilbud på bergen.kommune.no/aktivsommer etterhvert som de blir klar.

utsyrsutlån Bua

BUA låner ut utstyr til mange forskjellige aktiviteter. Klikk deg videre for å se på utvalget, registrere deg og reservere utstyr. PS! Alt lån må forhåndsregistreres.