Bursdagsfeiring på Fysak

Du kan feire bursdag på Fysak Slettebakken. I juni og november legger vi ut datoene som kan bestilles. Alle datoer for 2023 er opptatt. Følg med på Facebook, Instagram og her på nettsiden om dato for bestilling av bursdager i perioden januar – juni 2024.

Lei Fysak Slettebakken helt for deg selv og inviter venner og familie til en aktiv bursdagsfeiring.

Vi har bursdagsfeiring noen lørdager og søndager fra 10:00 – 12:00 (et besøk per dag). Det er kun de datoene som ligger i deltager.no/bk som kan bestilles.

Våre fasiliteter er tilrettelagt for skating, rulleskøyter, bmx, sparkesykkel, buldring, tricking, turn, bordtennis, sandvolleyball, basketball, hopp og sprett mm. Ta gjerne med egen hjelm, sparkesykkel og brett til skating (vi har noe brett, sparkesykler og hjelmer til utlån). Uteaktivitetene er sesongavhengig, og basket-og volleyballbanene blir ikke avholdt til bursdagsfeiring.

Under besøket har dere tilgang til kjøkkenet i kiosken. Her finner dere stekeovn, stekeplater, kaffetrakter, mikrobølgeovn, pølsepanne, papptallerkener, servietter, engangsglass, engangsbestikk, samt annet kjøkkenutstyr. Det vil være en ansatt tilstede under hele besøket som er behjelpelig med utstyr og andre spørsmål.

Vi har ingen venteliste på bookede datoer, men kommer det inn avbestillinger vil datoen bli lagt ut på listen igjen og det blir første mann til mølla.


Leievilkår
Arrangør av selskapet har adgang til hallen fra kl. 09.45 for eventuelle forberedelser. Selve selskapet starter kl. 10:00 og varer til 12:00. Huset åpner for publikum kl. 12:00.

Prisen er kr. 1200,- Da har dere hele Fysak for dere selv. Dersom det er flere bursdagsbarn som feirer sammen blir det 200 kr per ekstra bursdagsbarn (ikke per gjest). Prisen inkluderer også en liten oppmerksomhet til bursdagsbarnet. Vi har ikke satt noe maks antall på gjester. Det har aldri vært et problem.

PS: Avbestilling må skje minimum 4 dager før avtalt tid for å få pengene returnert. Det vil likevel foreligge et lite avbestillingsgebyr.

Vi gjør oppmerksom på at all aktivitet foregår på eget ansvar.

Dersom det skulle oppstå noen problemer på selve dagen dere har bestilt (f.eks dersom det ikke er kommet noen vakt), så kan dere ringe gruppeleder Anita Soltveit på tlf: 474 80 209.

Lurer dere på noe annet i forkant send en mail til fysak@bergen.kommune.no eller ring 408 14 825

Det blir ikke sendt ut noen påminnelse for bursdagsbesøket, så det er lurt å legge inn et varsel på mobilen sin noen uker i forkant.
.

.

Del nyhet

FAMilietid

Hver lørdag og søndag kl. 12 – 14 er det Familietid i alle Fysak husene våre.

Familietiden er et tilbud til de yngste og barnefamilier. I denne tiden må barn komme i følge med foreldre eller andre voksne. Familietiden gjelder for hele huset og aktivitetsnivået må tilpasses de yngste.

fysak

FYSAK er 3 ulike anlegg hvor ungdom kan drive med egenorganisert aktivitet. Du finner hus på Melkeplassen, Slettebakken og i Åsane. Husene tilrettelegger for ulike aktiviteter. Se hvert hus for hvilke aktiviteter du finner i de ulike bydelene.

Aktivitetsnivået og utstyret vi har til utlån er tilpasset barn fra 10 år. Er barnet ditt under 10 år så må du være med om de skal bruke våre hus.  

Vi har egen tid for hele familien, det er lørdag og søndag fra kl. 12-14. Da må det være foreldre/voksne med de som er på huset. Tempoet er lavere og passer for de under 10 år. 

Skatehall

Mannsverk/ bordtennisrom

Gryten/ dansesal