Kontakt / Åpningstider

Melkeplassen

Slettebakken

Nyheter

Booking

OBS! Fysak har begrenset aktivitet pga Korona

Fysak-anleggene underlagt korona-restriksjoner og har et begrenset tilbud og informasjonen på disse sidene er ikke gyldig med tanke på gjeldende tilbud. Vi holder åpent i noen saler for bruk med forhåndspåmelding så langt restriksjoner tillater. For oversikt og informasjon om tilbudet som gjelder nå; klikk >>

_O2A6915

Nytt år, nye muligheter (ny nettside).

Året har startet med strenge restriksjoner. Vi starter med ny nettside og håp om at vaksine og god effekt av smittevernstiltak snart kan gi oss litt enklere tider.

Året som var har vært utfordrende for oss alle. På Fysak har det vært utfordrende å opprettholde et aktivitetstilbud og samtidig være med å bidra i smittevernsdugnaden som har vært. Aktivitetstilbudet har siden mars vært begrenset og har variert fra helt stengt til åpen med forhåndspåmelding samt ulike kurs og leirer i skoleferier. Fysak har også bidratt med lokaler og mannskap til ulike smittevernstiltak.

Velkommen til ny nettside. Ikke alt er helt ferdig og noe kan fremdeles se litt rart ut om du åpner på mobil. Men vi syns årsskifte er en god anledning til å kaste ut det gamle og ta fram noe nytt.

Vær oppmerksom på, når du ser deg om rundt på nettsiden, at mye av infoen du finner her gjelder ikke når vi driver under korona-restriksjoner.

Del nyhet

Share on facebook
Share on email
Share on twitter